Колко  и трудна да бъде раздялата с най-близкия човек, понякога

...
Колко  и трудна да бъде раздялата с най-близкия човек, понякога
Коментари Харесай

Кои родни звезди останаха приятели след любовта и раздялата

Колко  и сложна да бъде раздялата с най-близкия човек, от време на време и след нея ни чакат положителни и другарски връзки, отбелязва „ Телеграф “.

Саня Борисова и Ники Илиев са двойка, която след раздялата откри път към положителните връзки. Според актрисата разводът ги е предиздвикал да си кажа почтено и умерено истини, които в никакъв случай преди този момент не са споделяли. Саня разкрива, че точно раздялата ги сближава и ец породила същинско и крепко другарство.

Филип Аврамов и брачната половинка му Милена Аврамова претърпяха комплициран любовен триъгълник в последните три години, а развръзката се оказа безболезнена за трите страни. След бърз и кротичък бракоразвод с Милена през 2018 година Фицата заживя с екзотичната хубавица Севинч Ибрахим, от която има и втора щерка. През август предходната година новата половинка на артиста Севинч призна, че с Филип са прекратили връзките си. Тя разгласи, че зад раздялата им не се крият кавги и изменничество или болки, а разлика в уговорките и последователно отчуждение.  Преди коледните празници Фицата и Милена се появиха  в телевизионно предаване по влюбени от всеки път.

Любовната история сред Диляна Попова и Асен Блатечки претърпява сходни разтърсвания, само че резервира положителните връзки сред актьорите. Любовта им пламва по време на фотосите на „ Стъклен дом “, когато Блатечки е привързан с първата си брачна половинка и майка на щерка му Катерина. За да избяга от пламналите усеща Попова отива на другия завършек на света като участник в предаването Сървайвър, само че любовта сред двамата не стихва. Диляна забременява от Асен, а той е заставен да избира сред двете си фамилии. След раждането на Борил връзката им среща доста компликации. Блатечки се връща при първата си жена. По време на раздялата с Диляна остават доста положителни другари и не таят неприятни усеща един към различен. Вече две години  двойката още веднъж живее под един покрив дружно.

Връзката на Константин и колежката му Райна се радва на внимание над 10 години.През 2009 година изпълнителите сложиха завършек на любовта си.  От края на своите връзки до ден-днешен двамата претендират, че са запазили изцяло другарски връзки.

Подобни са връзките сред Димитър Рачков и Мария Игнатова, които в продължение на осем години се събират и разделят. Преди година и половина двамата скъсах дефинитивно, а към днешна дата са щастливи с нови любови. Миналото лято Рачков посети светско събитие с новата си половинка -  плеймейтката Анита Димитрова. Мария се озова на същото място със настоящия си обичан Ивайло Нойзи Цветков. Очевидно двамата телевизионни водещи са заровили томахавките и могат да запазят професионални връзки.

Дара учудва почитателите със способността си да се разделя с всеки разбрано и безшумно. Едно от някогашните гаджета на младата изпълнителка е блогърът Кристиан Чарли Танев, с който остана доста близка след раздялата им. Подобни връзки певица резервира с писателя и реализатор Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР